Яблучний пиріг в мультиварці

Для зручності застеліть пергаментом хрест навхрест чашу мультиварки. Так без праці дістанете пиріг просто потягнувши за кінці і не варто турбуватися, що пристане.

Інгредієнти

Яблука — 4-5 шт. середнього розміру
борошно кукурудзяне, можна замінити на пшеничне — 5 ст. л.
борошно пшеничне — 5 ст. л.
цукор — 5 ст. д.-1 склянка, за смаком хто як любить
молоко — 300 мл
яйця — 2 шт.
сіль — щіпка
масло вершкове або маргарин — змастити чашу
сода — 0.5 ч. л.
оцет для гасіння соди

Як приготувати Яблучний пиріг в мультиварці

Осінь – пора яблук, приготуйте до чаю смачний і дуже простий у приготуванні пиріг або шарлотку, як прийнято зараз називати.
Перевага рецепта у його простому приготуванні, можна швидко все залити, встановити програму і вранці або до вечері насолоджуватися десертом. Не потрібно стежити за духовкою, перевіряти готовність зубочистками або боятися, що пригорить. Виходить завжди і у всіх.

Покроковий рецепт

Яблука очискить.від шкірки і нарізати пластинамт, так вони краще пропечуться.


Яйця збити з сіллю і цукром, має збільшитися в обсязі і посвітліти.

До яйцям влити молоко і ще раз збити.


Додати в суміш борошно і вимісити віночком тісто, буде рідким. Погасити соду і перемішати.


Відправити яблука, перемішати. Мультиварку застелити пергаментом, змастити маслом і вилити тісто.
Встановити програму ,,Випічка, на 60 хвилин.



Після приготування дуже легко потягнути за краї паперу і дістати пиріг.
Приємного апетиту!

Дивіться також:  Печінковий пиріг з морквою та цибулею