Яйця в нуте, смажені у фритюрі

Рекомендуємо скуштувати оригінальну страву. Готують його часто в східних країнах.

Інгредієнти

курячі яйця — три
горох нут — 200 грам
кукурудзяного борошна — 100 грам
спеції — за смаком
оливкова олія — 50 мл
кінза — пучок

Як приготувати Яйця в нуте, смажені у фритюрі

Поринути в атмосферу східної казки допоможе представлене блюдо. Готувати його можна в якості основного на вечерю або обід.

Покроковий рецепт

1. Заздалегідь вимочений добу у воді нут відваріть до готовності.

2. Збийте яйця міксером до пишної піни. Змішайте з нутом і додайте спеції, борошно.

3. Розігрійте оливкову олію в глибокій сковороді.

4. Надішліть смажитися масу з нуту і яєць у фритюр.

5. Готову страву дістаньте з фритюру, видаліть зайвий жир. Приправте його спеціями і рубаною зеленню.

Дивіться також:  Креветки в клярі tempora