Для приготування страви можна використовувати будь-яку рибу, яка вам подобається. Але класичний варіант – це форель.

Інгредієнти
| Риба форель – 2 шт. | |
| Масло вершкове – 250 гр. | |
| Лаваш – 4 шт. | |
| Спеції – за смаком | |
| Цибуля – 1 шт. |
Як приготувати Запечена риба в лаваші
В даній страві смак лаваша перевершує навіть рибу.
Покроковий рецепт

Рибу почистити, промити і нарізати на порційні шматки.

Каструлю, в якій готується риба, ретельно змастити вершковим маслом. Потім розкласти лаваші так, щоб ними потім можна було накрити рибу.
В два шари викласти шматки риби, посолити і поперчити, додати трохи нарізаної цибулі і шматочки масла.
Накрити рибу лавашем, щільно прикрити каструлю кришкою і поставити на повільний вогонь. Запікатися риба буде приблизно 1 годину.
Неймовірно смачна риба готова до подачі!
