Запіканка з кольорової капусти, крабів та кукурудзи

Запіканка з кольорової капусти, крабів і кукурудзи – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для приготування цієї страви можна взяти м’ясо краба – вийде святковий варіант. Або ж використовувати крабові палички для повсякденного варіанту.

Інгредієнти

крабове м’ясо – 200 г
кольорова капуста – 1 невеликий качан
цибуля ріпчаста – 1 головка
консервована кукурудза – 1 банку
масло вершкове – 1 ст. ложка (для смаження)
сир – 100-150 гр
сметана – 1 стакан
перець з сіллю – за смаком
зелень для посипання

Як приготувати Запіканка з кольорової капусти, крабів та кукурудзи