Бісквіти мигдальні в шоколадній глазурі

Оригінальний мигдальний десерт.

Інгредієнти

мигдальна борошно самого тонкого помелу — 120 г
розпушувач — півтори ч. ложки
несолоне вершкове масло розм’якшене — 56 г
високосортний борошно пшеничне — половина склянки
високоякісний шоколад гіркий — 120 г
сіль — на смак
домашня сметана жирна — 120 г
тростинний цукровий пісок дрібний — 270 г
великі сирі яйця курячі — чотири штуки

Як приготувати Бісквіти мигдальні в шоколадній глазурі

З мигдальної муки можна приготувати чудові бісквіти в шоколадній глазурі, які рекомендується подавати до вечірнього чаювання у вихідний день.

Отже, для приготування бісквітів мигдалевих в шоколадній глазурі знадобиться набір не складних інгредієнтів.

Покроковий рецепт

До двохсот градусів спочатку прогріти духовку, потім окремо з коричневим цукровим піском збити достатню кількість сирих яєць курячих, далі додати густу сметану в цю ж посуд, не припиняючи процесу збивання.

Додати в посуд зі збитою яєчною солодкої сумішшю борошно з тертого мигдалю, а також пшеничну, насипати розпушувач, перемішувати до тих пір, поки мигдальне тісто не придбає досить густу консистенцію.

Далі підготувати порційні формочки невеликого розміру, в них слід помістити мигдальне тісто, спекти солодкі бісквіти, а в цей же час можна приготувати глазур.

Наламати дрібніші високоякісний шоколад в необхідній кількості, перекласти його у вогнетривкий посуд, додати м’яке вершкове масло і прогрівати все при періодичному помішуванні до тих пір, поки суміш не буде дуже гладкою і досить однорідною.

Як тільки мигдальні порційні бісквіти повністю приготуються, полити їх шоколадною глазур’ю, остудити і подавати до столу на красивому сервировочном блюді.

Дивіться також:  Класичний рецепт бісквіта-теорія