Буряковий салат з апельсином і руколою

Буряковий салат з апельсином і руколою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

.

Інгредієнти

Буряк – 150 г
Апельсин – 150 г
Рукола – 30 г (або шпинат)
Цибуля червоний – .
Кедрові горішки – жменя
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком
Інгредієнти для заправки для салату:
Винний оцет – 1 ст. л.
Оливкова олія – 2 ст. л.
Гірчиця діжонська – 1 ч. л.
Сік апельсиновий – 2 ст. л. (можна зібрати поки разделываете апельсин)
Мед – 1 ч. л.

Як приготувати Буряковий салат з апельсином і руколою