Салат «Сонячне коло»

Як приготувати Салат «Сонячне коло»

Яскравий і смачний салат «Сонячне коло» – це відмінне поєднання яєць, маринованих грибів, вареного м’яса і соковитого апельсина. Такий салатик стане простим, але соковитим доповненням до будь-якої страви.

Половину курячої грудки, присолив, відварити до готовності, остудити, розділити руками на скибочки і нарізати середніми шматочками.

2 курячих яйця теж відварити і нарізати так, як грудку.

100 г домашніх або покупних консервованих грибів нарізати невеликими шматочками, попередньо злив з них всю рідину.

Апельсин очистити і розібрати на часточки.

Апельсинові часточки нарізати трикутниками.

Всі нарізані продукти з’єднати, присолити, заправити майонезом і перемішати.

Через 5 хвилин салат «Сонячне коло» можна їсти!

Зазначимо, що цей салатик завдяки апельсину швидко стане соковитим. Тому його потрібно змішувати виключно перед вживанням. Інакше, в салаті з’явиться багато рідини. Зберігати залишки салату з апельсином теж не рекомендується, з тієї ж причини.

Дивіться також:  Теплий салат з курячої печінки з огірками