Черговий простий і смачний салат з буряка, картоплі з яблуком.

Інгредієнти
| Буряк – 200 гр | |
| Картопля – 150 гр | |
| Огірки солоні – 100 гр | |
| Яблуко – 1 шт. | |
| Червоний цибуля – 1 гловка | |
| Майонез – ½ склянки | |
| Йогурт – ½ склянки | |
| Гірчиця – 1 столова ложка | |
| Хрін – 1 столова ложка | |
| Сіль – за смаком | |
| Чорний перець – за смаком | |
| Яйця варені – 3 шт. | |
| Петрушка свіжа – 2 столові ложки нарізаних листків |
Пісний буряковий салат з картоплею і яблуками, з вигляду може бути непоказний, дуже смачний.
Покроковий рецепт
1. Буряк і картоплю відварюють до готовності. Потім овочі охолоджують, очищають і потім нарізають кубиками.
2. Яблука очищають від шкірки, видаляють серцевину з насінням, нарізати кубиками.
3. Солоні або мариновані огірки нарізають кубиками (бажано того ж розміру, що і овочі).
4. Червоний цибулю чистять, дрібненько подрібнюють. Всі овочі і яблуко перекладають у глибоку чашу, відкладають у бік.
5. В окремій чашці змішують майонез, йогурт, гірчицю, хрін, трохи солять і перчать, перемішують.
6. Приготованою сумішшю заправляють картопляний салат з буряком і яблучком. Гарненько перемішують салат.
7. Подають салат прикрасивши яйцями і рубаною зеленню. Приємного апетиту!
