Буряковий салат з картоплею і яблуками

Черговий простий і смачний салат з буряка, картоплі з яблуком.

Інгредієнти

Буряк — 200 гр
Картопля — 150 гр
Огірки солоні — 100 гр
Яблуко — 1 шт.
Червоний цибуля — 1 гловка
Майонез — ½ склянки
Йогурт — ½ склянки
Гірчиця — 1 столова ложка
Хрін — 1 столова ложка
Сіль — за смаком
Чорний перець — за смаком
Яйця варені — 3 шт.
Петрушка свіжа — 2 столові ложки нарізаних листків

Як приготувати Буряковий салат з картоплею і яблуками

Пісний буряковий салат з картоплею і яблуками, з вигляду може бути непоказний, дуже смачний.

Покроковий рецепт

1. Буряк і картоплю відварюють до готовності. Потім овочі охолоджують, очищають і потім нарізають кубиками.

2. Яблука очищають від шкірки, видаляють серцевину з насінням, нарізати кубиками.

3. Солоні або мариновані огірки нарізають кубиками (бажано того ж розміру, що і овочі).

4. Червоний цибулю чистять, дрібненько подрібнюють. Всі овочі і яблуко перекладають у глибоку чашу, відкладають у бік.

5. В окремій чашці змішують майонез, йогурт, гірчицю, хрін, трохи солять і перчать, перемішують.

6. Приготованою сумішшю заправляють картопляний салат з буряком і яблучком. Гарненько перемішують салат.

7. Подають салат прикрасивши яйцями і рубаною зеленню. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Мексиканський салат з кукурудзою-гриль і авокадо