Картопля, запечена в духовці

Інгредієнти

Картопля — 0,5 кг
Ріпчаста цибуля — 1 головка
Сіль — за смаком
Спеції — за бажанням
Рослинне масло — 2-3 ст. л.

Як приготувати Картоплю, запечену в духовці

Готується запечена картопля елементарно.
Виходить смачно і практично без вашої участі.

Покроковий рецепт

Картоплю почистити, нарізати кружальцями.

Цибулю почистити, нарізати кільцями. Укласти у форму картоплю, цибулю, посолити, приправити спеціями.

Полити зверху рослинним маслом, акуратно все перемішати (щоб кожному шматочку дісталося масло).

Поставити запікати в духовку при температурі 180 С до готовності картоплі (якщо зверху почне горіти, накрийте фольгою).

Подавати до столу гарячим.
Приємного апетиту!

Дивіться також:  Сочники з сиром