Закуска – Снеки (на молоці)

ОБОВ’ЯЗКОВО: не тримати снеки у фритюрі довше 30 секунд, так вони розваляться

Інгредієнти

сіль — за смаком
сире яйце — 4
крохмаль — 20 грам
борошно — 70 грам
тепле молоко — 0.5 л

Як приготувати Закуска – Снеки (на молоці)

Нам знадобляться: 4 сирих яйця, 20 г крохмалю (будь-якого), 70 г борошна, 0.5 літра теплого молока,сіль за смаком

Додаємо в миску яйця, сіль і перемішуємо до побіління жовтків, після цього додати крохмаль з борошном і перемішати.Розігріваємо молоко і додаємо в миску з вмістом. Ставимо на маленький вогонь,постійно помішуючи, 2 хвилини, до загустіння. Після цього викладаємо наш крем на деко або у форму і ложкою розподіляємо шар. Ставимо в морозилку на 30 хвилин (важливо обмотати деко харчовою плівкою).

Витягуємо отриманий «млинчик» і розрізаємо на рівні кубики. Білки,які залишилися після крему перелити в миску і збиваємо. Паніруємо кубики в такому порядку: спочатку в борошні,потім в яйце і потім в панірувальні сухарі. Тримаємо у фритюрі приблизно 20 секунд за кілька кубиків до появи скоринки. Після всього цього можна подавати закуску. Дуже смачно з томатним соусом.

Покроковий рецепт

Додаємо в миску яйця, сіль і перемішуємо до побіління жовтків

Додати крохмаль з борошном і перемішати

Розігріваємо молоко і додаємо в миску з вмістом. Розчиняємо з тестом. Ставимо на маленький вогонь,постійно помішуючи, 2 хвилини, до загустіння.

Викладаємо наше тісто — крем на деко і ложкою розподіляємо шар .

Ставимо в морозилку на 30 хвилин (важливо обмотати деко харчовою плівкою).

Витягуємо отриманий «млинчик» і розрізаємо на рівні кубики.

Білки, які залишилися після крему перелити в миску і збиваємо.

Паніруємо «кубики-снеки» в такому порядку: спочатку в борошні, потім у збиті білки і потім в панірувальні сухарі.

Дивіться також:  Спаржа, запечена в сирі

Тримаємо у фритюрі приблизно 20 секунд, приблизно, по 7 кубиків до появи скоринки.

Подаємо снеки з яким-небудь соусом. Приємного апетиту!