Кебаб з картоплі і квасолі

Дуже смачна котлета,подобається і дітям, і дорослим, хоча трохи гостренькі. Дуже смачно в гарячому вигляді,але і в холодному теж добре. Ідеально підходить,щоб взяти з собою на роботу або в подорож.

Інгредієнти

Картопля — 3-4 шт.
Квасоля — 1 стакан
Зіра — 1/2 їдальні ложки
Куркума — 1 столова ложка
Перець чилі мелений — 1/4 чайної ложки
Гарам масала — 1 столова ложка
Борошно — 3 столові ложки
Цибуля червоний — 1/2 головки
Кінза — невеликий пучок
Сіль — за смаком
Рослинне масло — 3 столові ложки

Як приготувати Кебаб з картоплі і квасолі

Готується просто, інгредієнти для приготування картопля-квасоляного кебабу (котлети) легко знайти в будь-якому магазині.

Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти для приготування картопляно-квасоляного кебабу (котлет).


Квасолю і картоплю відварити до готовності.

Цибулю дрібно порізати.

Картоплю потовкти, квасолю потовкти, кінзу дрібно порізати, додати всі інші інгредієнти. Добре перемішати. Сформувати кебаби, обваляти їх у борошні і обсмажити з двох сторін.


Кебаби готові. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Гарнір з картоплі з цибулею в сирно-молочної заливці