Дуже смачна котлета,подобається і дітям, і дорослим, хоча трохи гостренькі. Дуже смачно в гарячому вигляді,але і в холодному теж добре. Ідеально підходить,щоб взяти з собою на роботу або в подорож.
Інгредієнти
Картопля — 3-4 шт. | |
Квасоля — 1 стакан | |
Зіра — 1/2 їдальні ложки | |
Куркума — 1 столова ложка | |
Перець чилі мелений — 1/4 чайної ложки | |
Гарам масала — 1 столова ложка | |
Борошно — 3 столові ложки | |
Цибуля червоний — 1/2 головки | |
Кінза — невеликий пучок | |
Сіль — за смаком | |
Рослинне масло — 3 столові ложки |
Як приготувати Кебаб з картоплі і квасолі
Готується просто, інгредієнти для приготування картопля-квасоляного кебабу (котлети) легко знайти в будь-якому магазині.
Покроковий рецепт
Підготувати всі інгредієнти для приготування картопляно-квасоляного кебабу (котлет).
Квасолю і картоплю відварити до готовності.
Цибулю дрібно порізати.
Картоплю потовкти, квасолю потовкти, кінзу дрібно порізати, додати всі інші інгредієнти. Добре перемішати. Сформувати кебаби, обваляти їх у борошні і обсмажити з двох сторін.
Кебаби готові. Приємного апетиту!