Кольоровий салат з кукурудзи

Соковиті фарби овочів, солодка кукурудза, трохи чарівництва і вуаля, салатик подано!

Інгредієнти

Кукурудза консервована — 2 ст. л.
Помідори свіжі — 1/2 середнього помідора
Болгарський перець — 1/2 перцю червоний перець за кольором
Болгарський перець — 1/2 перцю зелений перець за кольором
Ковбаса — 50 гр. варена ковбаса
Майонез — 1 ст. л.

Як приготувати Кольоровий салат з кукурудзи

Кукурудза – цариця серед овочевих продуктів.

Поживні речовини її зберігаються як в свіжому, так і в приготовленому вигляді. Це джерело різних поживних макро — і мікроелементів, корисних для людини. Особливо рекомендується включати її в свій раціон тим, хто живе у великих містах, так як саме кукурудза ефективно очищає організм людини від токсинів і солей важких металів.

У цьому рецепті до кукурудзі підібрані кольорові овочі, які крім своїх смакових якостей покликані радувати своєю красою.

Покроковий рецепт

Ріжемо кубиками червоний перець.

Такими ж за розміром і формою нарізаємо кубиками зелений болгарський перець.

Перчик весь порубали, тепер помідор ріжемо кубиками.

Прийшла черга ковбаси, яка теж нарізається кубиками.

Всі нарізані кубиками інгредієнти акуратно викладаємо на тарілку, не змішуючи і всипаємо в центр кукурудзу.

Завершити роботу над створенням кольорового салату допоможе майонез (хтось може використовувати йогурт). Поливаємо салат майонезній заправкою. Все зроблено, можна приступати до дегустації, попередньо перемішавши салат. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Салат із зеленої редьки з кальмаром і кукурудзою