Крем-суп із зеленого горошку

Крем-суп із зеленого горошку рекомендований для дитячого харчування і тим, хто дотримується правильного харчування. Відмінно освіжає у спеку, якщо вживати його прохолодним.

Інгредієнти

Зелений горошок — 300 гр
Вершки 20% жирності — 150 мл
Вода — 2 л
Зелень (кріп) — 1/2 пучка
Сіль — 1/2 ч. л.

Як приготувати Крем-суп із зеленого горошку

Зелений горошок є корисним продуктом, який можна використовувати не тільки для приготування улюблених салатів. Крем-суп із зеленого горошку виходить легким і некалорійним, підходить для дієтичного харчування. Для приготування цієї страви можна використовувати свіжі горошини або заморожені плоди.

Покроковий рецепт

У каструлю наливаємо воду, доводимо до кипіння. Готуємо зелений горошок, вершки і кріп.

У киплячу воду кладемо горошок. Варимо на повільному вогні 30 хвилин.

Додати вершки. Прокип’ятити протягом 5 хвилин. Вимкнути і злити зайву рідину.

Подрібнюємо Блендером масу в пюре. Посолити.

Дати настоятися протягом 5-10 хвилин і подавати до столу з зеленню. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Холодник буряковий з огірками (холодник)