Крендель естонська з корицею і цукром

Крендель естонська з корицею і цукром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Моя випічка, на жаль, не така гарна на вигляд, як оригінал, але все одно смак просто божевільний, всі складочки розходяться і незвичайні м’якість і легкість.

Інгредієнти

борошна – 2 склянки
солі – 1/2 чайної ложки
теплого молока – 1/2 чашки
сухих активних дріжджів – 1 пакет
розплавленого масла – 1/8 чашки
яєчний жовток – 1 шт.
цукру – 1 столова ложка
Для посипання:
розм’якшеного масла – 1/4 чашки
цукру – 4-5 столових ложок
кориці – 3 чайні ложки

Як приготувати Крендель естонська з корицею і цукром