Креветки смажені на вершковому соусі

Смажені креветки в ніжному вершковому соусі

Інгредієнти

креветки — 300 грам
сир з пліснявою — 50 грам
вершки — 50 мл
зелень — 2 гілочки
оливкова олія — 2 с. ложки
розмарин — 3 гілочки
спеції — за вксусу

Як приготувати Креветки смажені на вершковому соусі

Оригінально, смачно і доступно. Ситне блюдо – креветки завжди можна приготувати з тим, що є в холодильнику. Візьміть на замітку рецепт і готуйте страву в рибний день.

Покроковий рецепт

1. Креветки обсмажте на оливковій олії. Заправте їх спеціями.

2. Зелень очистіть і дрібно нарубаєте.

3. Обсмажте на сковороді вок спочатку креветки. Викладіть гілочки розмарину і готуйте ще 2 хвилини. Після дістаньте розмарин.

4. Додайте до морепродуктів зелень.

5. Викладіть шматочки сиру і вершки. Томіть на вогні не більше п’яти хвилин.

Дивіться також:  Салат із запеченої буряка з кунжутом