Для приготування курячих крилець по-американськи потрібні прості продукти.

Інгредієнти
| курячі крильця – 1 кг | |
| рослинна олія – 1 л | |
| вершкове масло – чотири столові ложки | |
| соус з кайенского перцю – п’ять столових ложок | |
| селера – пучок | |
| блакитний сир – 250 грам | |
| майонез – 250 грам |
Як приготувати Курячі крильця по-американськи
Для початку готуємо крильця: підрізаємо їх і відокремлюємо від хрящів.
Розігріваємо олію до високої температури (близько 190 градусів). Смажимо крила по кілька штук за один раз протягом десяти хвилин.
Потім кладемо їх у духовку і зберігаємо теплими.
Розтоплюємо вершкове масло в сковороді і додаємо перцевий соус. Викладаємо крильця на тарілку, поливаємо соусом і перемішуємо.
Поки крильця готуються, ріжемо селера на смужки, а сир змішуємо з майонезом.
Подаємо до столу крила разом з селерою і сирно-майонезним соусом.
Приємного апетиту!
