Інгредієнти
Бульйон — 2 склянки (або вода) | |
Часник — 2-5 зубчиків | |
Мелений чорний перець — за смаком | |
Сіль — за смаком | |
Спеції — за бажанням | |
Борошно — 1 ст. л. (кукурудзяна) | |
Томатна паста — 4-6 ст. л. (або кетчуп) | |
Курячі стегенця — 1 кг (гомілка) |
Як приготувати Курячі ніжки в томатному соусі
Покроковий рецепт
Зробити соус. У глибоку миску налити бульйон або воду, додати дрібно рубаний часник і перець чилі. Додати томатну пасту (або кетчуп), посолити.
Додати кукурудзяну муку, перемішати.
Курячі стегенця промити, посолити, поперчити, викласти у форму.
Залити курячі ніжки приготованим соусом, накрити фольгою.
Поставити запікатися в духовку на 30-40 хвилин.
Дістати форму з духовки, зняти фольгу. Поставити знову запікатися в духовку на 10 хвилин. Подавати до столу з макаронами. Приємного апетиту!