Курячі стегенця в пікантному соусі

Час приготування: 1 ч. 40 хв.

Рецепт курячих стегенець в пікантному соусі досить простий, так що буде під силу приготувати навіть недосвідченій господині. Подавайте з улюбленим гарніром або овочевим салатом.

Інгредієнти

Кількість порцій: 3
Курячі стегна 1 кг
Майонез — 3 ст. л.
Чорний перець — за смаком
Сіль — 1/2 ч. л.
Суха аджика — 1 ч. л.
Гірчиця — 1 ст. л
Соєвий соус — 1 ст. л.

Як приготувати Курячі стегенця в пікантному соусі

Страви з курячого м’яса вважаються легкими, тому стегенця в поєднанні з соусом відмінно підійдуть для вечері. Соєвий соус надає той самий чарівний аромат, а гірчиця — специфічну гостроту.

Покроковий рецепт

1

Промити куряче стегно. Розморозити, якщо заморожені стегна.

2

Приготувати необхідні інгредієнти для соусу.

3

Всі інгредієнти змішати: гірчиця, майонез, перець, соєвий соус, аджика.

4

Соусом промазуємо кожен шматочок м’яса і залишаємо на 20-30 хвилин.

5

Готуємо під кришкою 20 хвилин з одного боку і 20 хвилин з іншого. М’ясо виходить соковитим і ароматним.

Дивіться також:  Салат з яловичиною і вяленими помідорами