Курячий суп з гречкою і сиром

Ніжний гречаний суп з сиром зможе оцінити будь-яка господиня, у якої не так багато часу проводити на кухні.

Інгредієнти

Куряче м’ясо (філе) — 300 грам
Картопля — 2 шт.
Гречана крупа — 120 грам
Плавлений сирок — 100 грам
Яйця — 2 шт.
Приправа для супу — 1 столова ложка або за смаком
Сіль — за смаком
Мелена паприка — за смаком

Як приготувати Курячий суп з гречкою і сиром

Хочу представити простий гречаний суп з плавленим сирком. Незважаючи на простоту приготування, суп володіє ніжним приємним смаком. Для аромату можна додати улюблені приправи.

Покроковий рецепт

Куряче філе промити, нарізати на шматки, варити до готовності в 2-х літрах води. Картоплю почистити, нарізати невеликими кубками і закинути в бульйон з м’ясом.

Додати приправу для супу.

Через 10 хвилин закинути гречану крупу, варити до напівготовності.

Плавлений сирок нарізати маленькими кубиками і закинути в суп. Суп по смаку посолити.

Відварити вкруту яйця, почистити. При подачі гречаного супу з сиром додати порційно по половинці яйця в кожну тарілку. За бажанням, заправити суп меленою паприкою та зеленню. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Забайкальські щі від бабусі Насті з перловкою і сайрою