Блюдо підійде в якості закуски до чаю або кави, так і в якості основного.

Інгредієнти
| лаваш вірменський – 200 гр | |
| сир 5% – 200 гр | |
| яйце куряче – 2 шт | |
| сир твердий – 50 гр | |
| часник – 2 зубч | |
| кунжут насіння – 10 гр | |
| йогурт натуральний – 30 гр |
Лаваш є паличкою – виручалочкою на кухні будь-якої господині. З нього виходять дивовижні закуски, солодкі або солоні пиріжки. Якщо немає часу на приготування тіста, пропоную спробувати варіант листкових пиріжків з лаваша, сиру під назвою “Ледачі хачапурі”.
Покроковий рецепт

Готуємо основні інгредієнти

Яйце збиваємо, додаємо видавлений часник, сир, сир , йогурт, все перемішуємо

Розрізаємо лаваш на смужки шириною 15-20 см

На край кожної смужки трикутником вкладаємо начинку


І звертаємо трикутники


Змащуємо збитим яйцем, зверху посипаємо кунжутом і відправляємо в духовку на 15-20 хвилин при температурі 180 градусів

Блюдо готове, приємного апетиту!
