Ліниві хачапурі з сирно-сирною начинкою

Блюдо підійде в якості закуски до чаю або кави, так і в якості основного.

Інгредієнти

лаваш вірменський — 200 гр
сир 5% — 200 гр
яйце куряче — 2 шт
сир твердий — 50 гр
часник — 2 зубч
кунжут насіння — 10 гр
йогурт натуральний — 30 гр

Як приготувати «Ліниві» хачапурі з сирно-сирною начинкою

Лаваш є паличкою – виручалочкою на кухні будь-якої господині. З нього виходять дивовижні закуски, солодкі або солоні пиріжки. Якщо немає часу на приготування тіста, пропоную спробувати варіант листкових пиріжків з лаваша, сиру під назвою «Ледачі хачапурі».

Покроковий рецепт

Готуємо основні інгредієнти

Яйце збиваємо, додаємо видавлений часник, сир, сир , йогурт, все перемішуємо

Розрізаємо лаваш на смужки шириною 15-20 см

На край кожної смужки трикутником вкладаємо начинку


І звертаємо трикутники


Змащуємо збитим яйцем, зверху посипаємо кунжутом і відправляємо в духовку на 15-20 хвилин при температурі 180 градусів

Блюдо готове, приємного апетиту!

Дивіться також:  Хачапурі з сиром