Листковий торт з коржів з вершково-згущеним кремом

Листковий торт з коржів з вершково-згущеним кремом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Листковий торт з коржів з вершково-згущеним кремом – готується просто і швидко. Але торт обов’язково повинен постояти кілька годин у холодильник для просочення.

Інгредієнти

яйця – 2 шт.
борошно – 2 і 1/6 склянки або більше
молоко згущене – приблизно 2 склянки 1 банку
сода – половину столової ложки гашене в оцті
цукор – 1/2 склянки
На крем знадобиться:
згущене молоко – 240 грам
сирки – 400 грам
вершки – 1 склянку жирністю 35 %
желатин – 50 грам
цукрова пудра – 5 столових ложок
свіжі ягоди для прикраси торта

Як приготувати Листковий торт з коржів з вершково-згущеним кремом