Овочеве рагу з фрикадельками

Час приготування: 1 год 10 хв

Смачно,корисно,швидко,не дорого. Відмінне спогад про літо.

Інгредієнти

Кількість порцій: 4
Картопля — 3-4-шт.
Кабачок — 1 шт
Баклажан — 1-2 шт
Морква — 2 шт
Цибуля ріпчаста — 1 шт
Перець солодкий — 1-2 шт
Фарш — 200 гр
Часник — 1 зубчик
Кріп , петрушка — за смаком
сіль, перець — за смаком
хмелі -сунелі — за смаком
рослинне масло — 100 мл
Помідори — 3-4 шт

Як приготувати Овочеве рагу з фрикадельками

Останні дари осені на наших дачах і городах. Готуємо з них рагу. Дуже смачний і не дорогий рецепт. Річний смак овочів. Все робиться швидко і просто.

Покроковий рецепт

1


Підготуємо овочі,вимиємо і почистимо.

2


Моркву і цибулю поріжемо.

3

Викладемо в каструлю з олією і поставимо і трохи прижарим.

4


Кабачок і баклажан поріжемо кубиками.

5

Викладемо в каструлю з цибулею і морквою.

6



Солодкий перець і помідори ріжемо і теж викладаємо в каструлю.

7

Картоплю ріжемо і викладаємо до овочів.

8


З фаршу робимо фрикадельки. І після того як овочі потушатся 10 хвилин викладаємо їх в каструлю.Якщо овочі дали недостатньо соку,можна додати трохи водички. Солимо,перчимо,додаємо хмелі -сунелі, висипаємо дрібно нарізані зелень і часник. Тушкуємо до готовності.

Дивіться також:  Румяна курочка, запечена з овочами