Паштет з яловичої печінки з печерицями та горіхами

Паштет з яловичої печінки з печерицями і горіхами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Паштет з яловичої печінки з кешью і грибами виходить неймовірно смачним і дуже ситним, а готувати його рекомендується до якогось свята.

Інгредієнти

мелений мускатний горіх – за смаком
яловича печінка – 1,2 кг
біле сухе вино – 200 мл
тонкомолота сіль кам’яна – за смаком
горішки кеш’ю несолоні – одна жменя
солодке вершкове масло розм’якшене – 3 ст. ложок
часник тертий – одна чайна ложка
оливкова ароматне масло – шість ст. ложок
вершки самі жирні – 230 мл
фіолетовий цибулю салатний великий – одна головка
печериці – 150 гр
чорний перець мелений – за смаком
петрушка пучок

Як приготувати Паштет з яловичої печінки з печерицями та горіхами