Паштет з яловичої печінки з кешью і грибами виходить неймовірно смачним і дуже ситним, а готувати його рекомендується до якогось свята.
Інгредієнти
мелений мускатний горіх – за смаком | |
яловича печінка – 1,2 кг | |
біле сухе вино – 200 мл | |
тонкомолота сіль кам’яна – за смаком | |
горішки кеш’ю несолоні – одна жменя | |
солодке вершкове масло розм’якшене – 3 ст. ложок | |
часник тертий – одна чайна ложка | |
оливкова ароматне масло – шість ст. ложок | |
вершки самі жирні – 230 мл | |
фіолетовий цибулю салатний великий – одна головка | |
печериці – 150 гр | |
чорний перець мелений – за смаком | |
петрушка пучок |
Як приготувати Паштет з яловичої печінки з печерицями та горіхами
Сторінка: 1 2