Паста з гострим соусом і фаршем

Час приготування: 55 хвилин

Італійські страви полюбилися росіянам за їх яскравий смак і швидке приготування. З гострим соусом і фаршем виходить ситне блюдо для всієї родини.

Інгредієнти

Кількість порцій: 4
Спагетті — 350 гр
Соус Dolmio — 250 мл
Вершкове масло — 30 гр
Фарш — 350 гр
Сіль — за смаком

Як приготувати Паста з гострим соусом і фаршем

Паста – це улюблене італійське блюдо, яке люблять і в Росії. Дл приготування пасти слід вибирати спагетті з твердих сортів пшениці, вони багаті вітамінами і мінералами, що благотворно впливає на організм людини. Гострий соус для приготування цієї страви ми беремо готовий – фірми Dolmio.

Покроковий рецепт

1

Для приготування пасти використовуємо спагетті з твердих сортів пшениці. Соус гострий — готовий.

2

У киплячу воду викладаємо спагетті. Варимо їх 8 хвилин. Помішуємо.

3

Фарш викладаємо на сковорідку, обсмажуємо на повільному вогні.

4

Додаємо вершкове масло.

5

За 5 хвилин до готовності фаршу викладаємо гострий соус.

6

Спагетті зливаємо, промивати не потрібно. Викладаємо фарш з соусом спагетті і перемішуємо. Страва готова!

Дивіться також:  Фарфалле з хлібними крихтами і часником