Спагетті з консервованим тунцем, пармезаном і Горгонзолллой

Просте смачне блюдо спагетті з консервованим тунцем, пармезаном і Горгонзолллой

Інгредієнти

Спагетті — 250 гр.
Пармезан — 100 гр.
Горгонзолла — 100 гр.
Тунець консервований — 200 гр.
Сіль — за смаком

Як приготувати Спагетті з консервованим тунцем, пармезаном і Горгонзолллой

Італійське блюдо в чисто італійському стилі – тут використані лише італійські компоненти – спагетті з пшениці твердих сортів, консервований тунець в олії, пармезан і м’який сир з блакитною цвіллю горгонзолла. Спагетті виходять дуже насиченими, вершковими і пікантними

Покроковий рецепт

1. Спагеті відварити до готовності ніг так щоб були аль денте. Воду злити.

2. У спагеті додати тунець і розмішати.


3. Пармезан натерти на дрібній тертці і додати до спагетті, поки вони гарячі.


4. Потім розкришити туди шматки горгонзоллы. Швидко розмішати, щоб сиру встиг розплавиться.

5. Подати в красивій тарілці відразу ж!

Дивіться також:  Домашня локшина з соусом з печериць