Конкильони з рибою і шпинатом

Блюдо готуватися просто, єдине, варто повозиться при фаршируванні конкильонов. Але це страва так елегантно виглядає на столі, що мета виправдовує витрачений працю!

Інгредієнти

Макарони — 10 шт великих черепашок (конкильони)
Риба — 200 г (будь)
Шпинат — 100 г
Ріпчаста цибуля — 1 головка
Вершки — 100 мл
Сир — 50 г
Зелень — за смаком
Сіль — за смаком

Як приготувати Конкильони з рибою і шпинатом

Блюдо готуватися просто, єдине, варто повозиться при фаршируванні конкильонов. Але це страва так елегантно виглядає на столі, що мета виправдовує витрачений працю!

Покроковий рецепт

Рибу дрібно порізати на кубики (легше ріжеться полуразмороженная риба). Цибулю дрібно порізати. Шпинат розморозити.

Сир натерти на дрібній тертці.

Обсмажити цибулю. Потім додати рибу, смажити 5 хвилин.

Туди ж додати шпинат. Смажити ще 2 хвилини.

Залити вершками і тушкувати хвилин 5. Додати зелені і посолити,поперчити.

Зварити черепашки згідно інструкції (злегка недоварити – альденте). Злити воду і охолодити. Нафарширувати конкильони приготовленої вище начинкою.

Укласти черепашки в вогнетривке блюдо зрізами вгору. Присипати їх сиром. Запікати в розігрітій духовці до 200 градусів 20 хвилин.

Страва готова! Приємного апетиту!

Дивіться також:  Плотва смажена