Спагетті з сиром і шинкою

Швидко, просто, дешево, смачно….

Інгредієнти

Ріпчаста цибуля — 1 головка
Часник — 2 зубчики
Вершкове масло — 2 ст. л.
Бекон — 100 г
Зелень — маленький пучок
Спагетті — 200 г
Сир пармезан — 100 г
Жовток курячий — 2 шт.

Як приготувати Спагетті з сиром і шинкою

Порції: 4 – 6 (в залежності від апетиту)
Швидко, просто, дешево, смачно….

Покроковий рецепт

Цибулю і часник почистити. Цибулю порізати дрібними кубиками. Часник видавити через чеснокодавку.

Обсмажити на рослинній олії до прозорості.

Додати бекон, порізану на невеликі шматочки і дрібно січену зелень. Обсмажувати 2-4 хвилини.

У підсоленій воді відварити спагеті (по інструкції). Воду злити.

Дрібно тертий пармезан змішати з жовтками.

У гарячі макарони додати жовтки з сиром і цибулю з беконом. Посолити, добре перемішати. Подавати до столу. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Спагетті з смаженими печерицями та сиром