Швидко, просто, дешево, смачно….
Інгредієнти
Ріпчаста цибуля — 1 головка | |
Часник — 2 зубчики | |
Вершкове масло — 2 ст. л. | |
Бекон — 100 г | |
Зелень — маленький пучок | |
Спагетті — 200 г | |
Сир пармезан — 100 г | |
Жовток курячий — 2 шт. |
Як приготувати Спагетті з сиром і шинкою
Порції: 4 – 6 (в залежності від апетиту)
Швидко, просто, дешево, смачно….
Покроковий рецепт
Цибулю і часник почистити. Цибулю порізати дрібними кубиками. Часник видавити через чеснокодавку.
Обсмажити на рослинній олії до прозорості.
Додати бекон, порізану на невеликі шматочки і дрібно січену зелень. Обсмажувати 2-4 хвилини.
У підсоленій воді відварити спагеті (по інструкції). Воду злити.
Дрібно тертий пармезан змішати з жовтками.
У гарячі макарони додати жовтки з сиром і цибулю з беконом. Посолити, добре перемішати. Подавати до столу. Приємного апетиту!