Спагетті з яловичиною та овочами

Інгредієнти

Овочі — будь-які (в більшій мірі морква) 500 г
Яловичина — 500 г
Рослинна олія — 2 ст. л.
Ріпчаста цибуля — 2 головки
Аніс — 2 шт (сухий)
Помідори — 0,5 кг
Коріандр — 10-15 шт
Вершкове масло — 20 г + 100г
Сир — 100 г
Спагетті — 200 г
Сіль — за смаком
Спеції — за смаком

Як приготувати Спагетті з яловичиною та овочами

Порцій: 6 середніх порцій або 4 великі

Покроковий рецепт

Нарізати овочі.

М’ясо нарізати на дрібні шматочки.

Обсмажити на рослинному маслі.

В окремій сковороді обсмажити на вершковому маслі цибулю, порізану кільцями (для аромату я додаю коріандр і сушений аніс, зав’язаний у марлю).

Овочі, м’ясо, смажену цибулю перекласти в каструлю, залити водою (щоб приховувало). Тушкувати до готовності м’яса на слабкому вогні (близько 2-х годин). При необхідності підливати воду.

З помідорів зняти шкірку, перед цим опустивши їх на 1 хвилину в киплячу воду, потім в крижану (шкірка зніметься дуже легко). Нарізати помідори кубиками.

В спеціальне ситечко покласти аніс і коріандр (або інші спеції, які ви любите). Якщо немає ситечка, просто зав’яжіть вузликом у марлю.

Потім помідори змішати з цибулею і тушкувати на повільному вогні з додаванням прянощів і невеликою кількістю масла.

М’ясо з овочами посолити. В кінці готування ось що повинно вийти – вода повинна випаруватися (див. фото).

Тепер м’ясо з овочами і помідори з цибулею з’єднати, посолити за смаком, додати 100 г вершкового масла, перемішати. Додати трохи тертого сиру пармезан.

Відварити спагеті, викласти на блюдо. Зверху викласти готову м’ясну начинку. Посипати дрібно тертим сиром. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Смажений лагман з свининою