Паста з крабовим мясом під кокосовим дресінгом

Просте, але дуже смачне блюдо — паста з крабовим м’ясом під кокосовим дресінгом, приготована на сковороді

Інгредієнти

яєчна локшина — 250 грам
соєвий соус — 30 мл
оливкова олія — 1 столова ложка
крабове м’ясо — 200 грам
кокосове молоко — 30 мл
спеції, сіль — за смаком
петрушка — 2 гілочки при подачі

Як приготувати Паста з крабовим м’ясом під кокосовим дресінгом

Приготувати блюдо, яке стовідсотково здивує ваших гостей дуже просто. Для цього вам потрібно лише скористатися нашим рецептом.

Покроковий рецепт

1. М’ясо крабів наріжте шматочками і відправте готуватися в оливковій олії.

2. Локшину відваріть до готовності. Заправте соєвим соусом, перемішайте.

3. Влийте кокосове молоко в сковороду до крабовому м’яса, тушкуйте 2 хвилини. При необхідності додайте за смаком сіль і спеції.

4. На тарілку жменею покладіть локшину. Зверху викладіть тушкована в соусі крабове м’ясо. Присипте січеною петрушкою.

Дивіться також:  Паста бантики з овочами і шинкою