Паста з крабовим мясом під кокосовим дресінгом

Паста з крабовим мясом під кокосовим дресінгом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Приготувати блюдо, яке стовідсотково здивує ваших гостей дуже просто. Для цього вам потрібно лише скористатися нашим рецептом.

Покроковий рецепт

1. М’ясо крабів наріжте шматочками і відправте готуватися в оливковій олії.

2. Локшину відваріть до готовності. Заправте соєвим соусом, перемішайте.

3. Влийте кокосове молоко в сковороду до крабовому м’яса, тушкуйте 2 хвилини. При необхідності додайте за смаком сіль і спеції.

4. На тарілку жменею покладіть локшину. Зверху викладіть тушкована в соусі крабове м’ясо. Присипте січеною петрушкою.