Паста Фузіллі з соусом з базиліка

Паста Фузіллі з соусом з базиліка – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти

Паста – 250 г пасти Fusilli (Фузіллі)
Базилік – невеликий пучок
Сир пармезан – 100 г
Часник – 1 зубчик
Оливкова олія – 1 столова ложка
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком

Як приготувати Паста Фузіллі з соусом з базиліка

Покроковий рецепт

Необхідні інгредієнти…

Пасту відварити в підсоленій воді згідно з інструкцією до стану al dante» (трохи не доварив). Відкинути на друшляк і дати стекти воді.

У чашу блендера закинути листя зеленого базиліка, сир, нарізаний кубиками, часник. Додати трохи чорного меленого перцю і сіль.

Подрібнити до крошкообразного стану.

Пасту перекласти в глибоку миску. Туди ж викласти сирно-базиліковий соус. Додати оливкову олію. Ретельно перемішати.

Виходять ось такі ароматні макарони з сиром.
Приємного апетиту!