Канеллони, запечені з сиром Фета і шпинатом

Канеллони, запечені з сиром Фета і шпинатом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Оригінальна страва до вашого столу поспішаємо піднести. Представлене основне блюдо порадує любителів ситної і корисної кухні.

Інгредієнти

канеллони – упаковка
сир Фета – 200 грам
шпинат – великий пучок
цибулю-шалот – 50 г
вершки 15% – 200 мл
оливкова олія – 2-3 ст. ложки
сир твердий (для посипання зверху) – 100 г

Як приготувати Канеллони, запечені з сиром Фета і шпинатом

Упаковка канеллони;200 грам сиру;спеції;пучок шпинату;цибуля-шалот;200 мл 15% вершків;100 грам сиру;оливкова олія.

Покроковий рецепт

1. Цибуля шалот і лосось нарубайте дрібним кубиком. Шпинат наріжте крупно.

2. Канеллони відваріть до напівготовності.

3. Духова шафа прогрійте до максимальної температури.

4. На сковороді обсмажте цибулю і шпинат. Заправте спеціями і вершками. Тушкуйте протягом десяти хвилин. Додайте сир, роздавлений вилочкою, перемішайте.

5. Кожен канеллони начиніть фаршем. Викладіть продукт у форму для випікання. Зверху рясно присипте сиром. Відправте в духовку на двадцять хвилин.