Паста з соусом з томатів і баклажанів

Паста з соусом з томатів і баклажанів – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Гостроту і пікантність смаку регулюєте спеціями.
Щоб паста при варінні не злипалися додайте ложку рослинної олії у воду перед зануренням.

Інгредієнти

Макарони будь-який вигляд – на 4 порції
баклажан – 1 шт.
помідор – 2-3 шт.
часник – 2-3 зубчики
цибуля – 1 шт.
рослинна олія – 4 ст. л. (1 у воду з пастою)
сіль, перець, спеції – за смаком
томатний соус або кетчуп – 3 ст. л.
цукор – якщо немає соусу або кетчупа то доьавляем томатну пасту і цукор 1 ст. л.
борошно – 1 ст. л., якщо рідкуватим соус, але не обов’язково

Як приготувати Паста з соусом з томатів і баклажанів