Печінковий торт з часником

Час приготування: 45 хвилин

Таке ситне блюдо стане відмінним варіантом для святкового застілля.

Інгредієнти

Кількість порцій: 2
Куряча печінка — 500 г
Часник — 1 головка
Яйця — 3 шт.
Майонез — за смаком
Борошно — 2 ст. л.
Цибуля — 1 шт.
Чорний мелений перець — 5 р
Сіль — 1/2 ч. л.

Як приготувати Печінковий торт з часником

Печінковий торт з часником — це смачна і ароматна закуска для будь-якого святкового приводу. Торт з печінки дуже ситний,смачний і легкий у приготуванні. Такої страви потрібно обов’язково дати настоятися, щоб печінкові млинці просочилися майонезом і часником. Для більш дієтичного варіанту варто замінити майонез на сметанний часниковий соус. Також, для прошарку страву можна використовувати пасеровані овочі, морквяно-цибулеву засмажку і зелений цибулька. Прикрасити страву за бажанням, можна використовувати зелений лук, улюблену зелень або горіхову крихту.

Покроковий рецепт

1

Підготувати всі інгредієнти для печінкового торта. Очистити цибулю і часник від лушпиння. Печінку ретельно промити, очистити від плівок і попередньо замочити в молоці, щоб повністю прибрати гіркоту. Для більш швидкого позбавлення від гірчинки, потрібно просто обдати печінку окропом.

2

Подрібнити за допомогою блендера або м’ясорубки курячу печінку разом з дрібно нашаткованим цибулею.

3

Подрібнену печінку вилити в окрему ємність. Додати до печінки яйця.

4

Також, просіяти в тісто борошно.

5

Додати чорний мелений перець і сіль.

6

Обсмажити на рослинному маслі печінкові млинці. Дати охолонути, потім переслоить млинці майонезом, смішним з подрібненим часником.

7

Дати печінковому торту добре настоятися протягом двох годин. Готовий торт ріжемо і подаємо до столу. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Малинове морозиво