Торт з курячої печінки з різними прслойками

Печінковий тісто і овочевий крем головні інгредієнти святкової страви.

Інгредієнти

печінка куряча — 0.5 кг
яйця — 2 шт
сметана — 1 ст. л.
молоко — 50 мл
цибуля — 1 шт
морква — 1 шт
майонез — 50 мл
часник — 3 з
зелень — за смаком
спеції — за смаком

Як приготувати Торт з курячої печінки з різними прслойками

Святковий, смачний і ситний печінковий торт не залишить равноушным жодного гостя.

Покроковий рецепт


Преже все, варто ретельно підготувати інгредієнти. Важливо перебрати всю печінку, прибрати зайві плівки і перевірити на наявність жовчного міхура. Якщо цього не зробити попадеться жовч в тісто, виправити його не вийде. Приготування суміші дуже просте. Чистий печінка, пів цибулини, сметану, яйця і молоко додаємо в бледер і подрібнюємо до однорідного, гладкого стану.

Наступним кроком стане додавання борошна. Насипаємо її поступово, добре вимішуючи, щоб розбити всі грудочки. Після цього йдуть спеції. Вони можуть бути абсолютно різноманітними. Я додаю сіль, мелений перець, дрібку паприки і трохи орегано.



Далі на сковороду, змазану олією наливаємо трохи тіста, ратягиваем його по всій поверхні. Випікаємо млинці по 3 хв з кожного боку на середньому вогні. Викладаємо на сервірувальну тарілку.


Поки млинчика смажаться, приготуємо крем (начинку, прошарок). Перша прошарок класична і складається вона з майонезу, натурального йогурту в однаковій кількості, видавленого часнику і подрібненого кропу. Всю суміш перемішуємо.


Другий вид «крему» — це овочева зажарка. Цибулю, моркву і зелень швидко обсмажуємо до золотавої скоринки на суміші вершкового і рослинного масла.



Змащуємо кожен коржик начинками , чергуючи їх. Останнім буде часниковий соус.

Готовий торт повинен просочитися в холодильнику не менше 4 годин. Після цього він нарізати на порційні шматочки. Все готово.
ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ!

Дивіться також:  Печінковий торт з тонких коржів