Печінковий торт з печінки

Торт можна приготувати не тільки з солодких компонентів, але й із печінки. Виходить дуже смачно! Такий торт підійде в якості закуски на святковий стіл.

Інгредієнти

Печінка куряча — 700 гр
Яйце — 2 шт.
Борошно — 3-4 ст. ложки
Сіль — за смаком
Перець чорний мелений — за смаком
Молоко — 150 мл
Масло рослинне — 60 мл
Морква — 1-2 шт.
Цибуля — 1 шт.
Сир твердий — 60 гр
Цибуля зелена — за смаком

Як приготувати Печінковий торт з печінки

Для приготування апетитного торта з печінки візьмемо такі інгредієнти: курячу печінку, яйця курячі, борошно, молоко, спеції. З них приготуємо печінкові коржі. Для промазки печених коржів скористаємося морквою, цибулею, майонезом. А подробиці приготування печінкового торта ви дізнаєтеся з рецепту.

Покроковий рецепт

Основа нашого торта – це куряча печінка. Промиваємо її, видаляємо прожилки, прокручуємо через м’ясорубку. Додаємо в отриману масу пару сирих курячих яйця, борошно, спеції (сіль і мелений перчик).

Інгредієнти, що знаходять в мисці, ретельно вимішуємо.

В отриману масу підливаємо трохи молока, ще раз добре перемішуємо інгредієнти до отримання однорідної печінкового тесту для коржів.

У невелику сковорідку вливаємо олію, підігріваємо його. Починаємо піч печінкові коржі. Із запропонованого кількості інгредієнтів виходить 9-10 коржів.

Паралельно з випічкою коржів займемося приготуванням намазки. Морква промиваємо, очищаємо, подрібнюємо на крупній тертці. Цибуля просто рубаємо. Овочеву нарізку викладаємо в рослинне масло, тушкуємо до м’якості, потім охолоджуємо.

Починаємо збирати печінковий торт. Корж змащуємо майонезом, викладаємо пару ложок пасерування з моркви і цибулі, теж розмазуємо по поверхні коржа.

Таким чином формуємо два торта. Верх торта присипаємо натертим сиром, порубаним зеленою цибулькою.

Дивіться також:  Печінковий торт з морквою

Угощаемся на здоров’я печінковим тортом!