Рис з овочами в мультиварці

Час приготування: 40 хвилин

Рецепт зовсім нескладний, дуже смачний, оригінальний. Страва сподобається як дітям, так і дорослим. Блюдо підійде навіть вегетаріанцям.

Інгредієнти

Кількість порцій: 6
рис — 300
грам
часник — 2-3
зубчики
морква — 1
шт
перець — 1
шт
цибуля ріпчаста — 2
шт
шпинат — 300
грам
цвітна капуста — 300
грам
кабачок — 1
шт

Як приготувати Рис з овочами в мультиварці

Думаєте про низькокалорійному блюді? Шукайте пісне страву? Рис з овочами — найкращий гарнір. До того ж він може виступити як самостійне блюдо.

Покроковий рецепт

1



Ріжемо всі овочі кубиками. У мене в рецепті 1 невеличка моркву і кабачок, 1 великий перець, 2 невеликі цибулини, шпинат і капуста. Всі кладемо в каструлю і ставимо на режим смаження.

2

У цей час обсмажуємо на сковороді рис до золотого кольору. Додаємо туди часник.

3

До обсмажених овочів додаємо рис. Доливаємо води як на звичайну варіння рису. Ставимо на мультиварці режим рис. Готується 30 хв. Додаємо спеції за смаком.

4

Час від часу підливаємо воду. Коли рис розварився, обм’як — він готовий.
Рис з овочами можна подавати до курки, риби. Приємного апетиту.

Дивіться також:  Рис з овочами і куркою