Що приготувати на вечерю? Спробуйте злегка підсмажити рис у комбінації з яйцем і суцвіттями брокколі. Просте і смачне поєднання підкорить навіть самого вибагливого гурмана.

Інгредієнти
| Рис – 100-150 г | |
| Брокколі – 40-70 г | |
| Яйце – 1-2 шт. | |
| Ріпчаста цибуля – 1/2 шт. | |
| Соєвий соус – за смаком | |
| Паприка, червоний перець – за бажанням |
Це просте блюдо, приготоване в стилі азіатських кулінарів, порадує любителів пікантних страв насиченою палітрою смаків і ароматів. Розсипчастий рис виграшно гармонує з смаженим яйцем, зеленими гілочками брокколі і ароматним цибулею. Соєвий соус додає вкрадливою солодощі, забарвлює частування в апетитний золотистий відтінок.
Покроковий рецепт

Підготуйте інгредієнти: подрібніть цибулю, відокремте суцвіття брокколі.

Варіть рис 10-13 хвилин, приправте спеціями (паприкою, кардамоном, куркумою або часниковим порошком).

На рослинній олії підсмажте кубики цибулі з хрусткими суцвіттями брокколі, готуйте 3-4 хвилини. Після додайте яйце, перемішайте.

Висипте на сковороду рис, ретельно перемішайте, приправити соєвим соусом.

При бажанні додайте готовому ласощів більшої пікантності, додавши трохи червоного перцю і тертого імбиру.
