Рис з яйцем і брокколі

Час приготування: 25 хвилин

Що приготувати на вечерю? Спробуйте злегка підсмажити рис у комбінації з яйцем і суцвіттями брокколі. Просте і смачне поєднання підкорить навіть самого вибагливого гурмана.

Інгредієнти

Кількість порцій: 2
Рис — 100-150 г
Брокколі — 40-70 г
Яйце — 1-2 шт.
Ріпчаста цибуля — 1/2 шт.
Соєвий соус — за смаком
Паприка, червоний перець — за бажанням

Як приготувати Рис з яйцем і брокколі

Це просте блюдо, приготоване в стилі азіатських кулінарів, порадує любителів пікантних страв насиченою палітрою смаків і ароматів. Розсипчастий рис виграшно гармонує з смаженим яйцем, зеленими гілочками брокколі і ароматним цибулею. Соєвий соус додає вкрадливою солодощі, забарвлює частування в апетитний золотистий відтінок.

Покроковий рецепт

1

Підготуйте інгредієнти: подрібніть цибулю, відокремте суцвіття брокколі.

2

Варіть рис 10-13 хвилин, приправте спеціями (паприкою, кардамоном, куркумою або часниковим порошком).

3

На рослинній олії підсмажте кубики цибулі з хрусткими суцвіттями брокколі, готуйте 3-4 хвилини. Після додайте яйце, перемішайте.

4

Висипте на сковороду рис, ретельно перемішайте, приправити соєвим соусом.

5

При бажанні додайте готовому ласощів більшої пікантності, додавши трохи червоного перцю і тертого імбиру.

Дивіться також:  Горох нут з куркою