Рулет з індички «Глазастик»

Час приготування: 1 ч. 20 хв.

Простий у приготуванні, з простих і зрозумілих продуктів. Прикрасить святковий стіл або стане різноманітністю до вечері.

Інгредієнти

Кількість порцій: 6
Філе індички — 800 гр.
яйця — 8 шт.
цибуля — 1шт.
часник — 3 зубчики
хліб — 3 шматочки
молоко — 50 мл

Як приготувати Рулет з індички «Глазастик»

Для фаршу можна використовувати і свинину і яловичину, вибираєте на свій смак.

Покроковий рецепт

1


Відварити і почистити яйця

2

Дрібно нарізати цибулю, натерти часник. За бажанням можна через м’ясорубку

3

Індичку подрібнити, відправити до цибулі з часником. М’ясо можна брати будь-який на ваш смак.
Хліб з молоком перемолоти в блендері або замочити і пропустити через м’ясорубку. Надіслати до фаршу.
Додати 1 яйце, сіль, перець за смаком.

4

Добре вимішуємо фарш і відправляємо в холодильник на пів години

5

На пергаментний папір выкладымаем весь фарш і надаємо прямокутну форму, викладаємо зверху яйця

6


З допомогою паперу загортаємо рулет і приминаем округляючи у форму ковбаски

7


Перекладаємо рулет на деко, робимо виделкою 5-6 проколів

8


Яйце збиваємо і зверху рулет обмазуємо

9




Відправляємо в духовку на 40 хв. на 180-200 градусів, регулюйте самі по своїй.
Насолоджуйтеся ніжним смаком і радуйте рідних.
Приємного апетиту!

Дивіться також:  Пиріг з сирною начинкою