Цибулячки – чудові м’ясні рулетики, рецепт із Закарпаття.
Інгредієнти
М’ясо – 700-800 гр. | |
Цибуля ріпчаста – 5 шт. | |
Сметана – 350 гр. | |
Сіль, спеції до м’яса – за смаком | |
Цукор – 1 ч. лож. | |
Столового оцту 9% – 2 ст. ложки. | |
Борошна – 1-2ст.лож. (для панірування)+1ст.лож. для соусу | |
Рослинне масло – 3-4 ст. лож. (для обжарювання) | |
Зелена цибуля – 1 пучок | |
Кріп – 1 пучок | |
Сухий солодкої паприки – 1 ст. ложка з гіркою |
Як приготувати Цибулячки
Сторінка: 1 2