Цибулячки

Цибулячки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Цибулячки – чудові м’ясні рулетики, рецепт із Закарпаття.

Інгредієнти

М’ясо – 700-800 гр.
Цибуля ріпчаста – 5 шт.
Сметана – 350 гр.
Сіль, спеції до м’яса – за смаком
Цукор – 1 ч. лож.
Столового оцту 9% – 2 ст. ложки.
Борошна – 1-2ст.лож. (для панірування)+1ст.лож. для соусу
Рослинне масло – 3-4 ст. лож. (для обжарювання)
Зелена цибуля – 1 пучок
Кріп – 1 пучок
Сухий солодкої паприки – 1 ст. ложка з гіркою

Як приготувати Цибулячки