Салат по-італійськи з перцем, оливками і черрі

Салат з корном дуже смачний.

Інгредієнти

Листя салату — 1 пучок салату корн
Помідори черрі — 6-8шт
Маслини — 6-8шт
Болгарський перець — 1/3 шт
Яйця перепелині — 1 яйце
Цибуля порей — за смаком
Оливкова олія — за смаком
Сік лимона сік 1 часточки
Сіль — за смаком

Як приготувати Салат по-італійськи з перцем, оливками і черрі

Ніжні листочки мають ніжний аромат і солодкувато-горіховий смак, пряна нотка в якому відчувається не відразу. Ідеальна заправка для корну – оливкова олія, яка яскравіше виявляє смак салату….

Покроковий рецепт

Листя салату викласти на тарілку. Посолити, полити трохи оличковым маслом.

По колу викласти маслини і помідори — черрі (через один).

Від червоного болгарського перцю відрізати 4 смужки, решту нарізати кубиками. Смужки викласти в середину салату. Кубиками присипати по всій тарілці.

Злегка присипати цибулею порей. І полити соком лимона.

В середину викласти смажене перепелине яйце. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Салат «Мізерія»