Пікантний салат з гарбуза з руколою
Інгредієнти
Гарбуз – 400 г Краще брати свіжу гарбуз, але можна і заморожену, нарізану кубиками. | |
Рукола – 70 г Краще брати свіжу рукколу, миту і розфасовану. | |
Сир – 100 г Краще брати пармезан, але підійде будь-який сир твердих сортів. | |
Мед – 1 ст. ложка Мед можна взяти будь | |
Оливкова олія – 2 ст. ложки | |
Бальзамічний крем – за смаком Зазвичай використовую крем з трюфелем, але підійде будь-який несолодкий крем – з базиліком, з червоним перцем. | |
Кедрові горіхи – 3 ст. ложки Горіхи очищені, додаються в готовий салат за смаком |