Пікантний салат з гарбуза з руколою

Пікантний салат з гарбуза з руколою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Гарбуз очищаємо від шкірки, нарізаємо кубиками 1 див. Якщо використовуєте заморожену гарбуз, то її треба попередньо розморозити і дати стекти воді, відкинувши на друшляк. Викласти на сковороду і обсмажити на оливковій олії на середньому вогні 5 хвилин.

Додати до гарбуза 1 столову ложку меду і обсмажувати ще 5 хвилин, поки гарбуз не стане яскраво-помаранчевої з скоринкою.

Натерти на крупній тертці сир. Найкраще використовувати тверді сорти.



Змішати листя рукколи, обсмажену гарбуз, натертий сир і додати очищені кедрові горіхи за смаком. Прикрасити готову страву бальзамічним кремом і злегка збризнути оливковою олією.