Салат з кабачків з помідорами, огірками та маринованою цибулею

Салат з кабачків з помідорами, огірками та маринованою цибулею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Салат зі свіжого кабачки з помідорами, хрусткими огірочками і маринованою цибулею

Інгредієнти

Кабачок – 1 шт.
Помідори – 4 шт.
Огірок – 3 шт.
Цибуля – 1 шт.
Оцет – 1 ст. л.
Оливкова олія – 4 ст. л.
Сіль – за смаком

Як приготувати Салат з кабачків з помідорами, огірками та маринованою цибулею

Дуже простий і легкий овочевий салат з самих звичайних продуктів. Але яскравість смаку йому надає маринований лук. А заправимо ми його оливковою олією

Покроковий рецепт

1. Всі овочі помити і обсушити від вологи. Лук очистити і нарізати півкільцями. Залити окропом і додати 1 ст. л. оцту. Накрити кришкою і дати настоятися 15 хвилин. Потім злити воду з оцтом.

2. Кабачок нарізати тонкими півкільцями.


3. Огірки нарізати тонкими кільцями. Це легко зробити овочечисткою. Помідори нарізати кубиками.


4. Всі овочі скласти в каструлю, посолити і заправити оливковою олією.