Салат з авокадо і шпинату

Салат з авокадо і шпинату – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Свіжий салат з авокадо і шпинату може стати прекрасним доповненням Вашого вечері, обіду або навіть сніданку.

Інгредієнти

шпинат – 100 гр.(1 пучок)
авокадо – 1 шт.
яйця варені – 3 шт.
помідори свіжі – 2 шт.(середні)
сир твердий – 50 гр.
оливкова олія – 2ст.л.
бальзамічний оцет – 1ч.л.
спеції (сіль, перець) – за смаком
рукола – 10 гр.

Як приготувати Салат з авокадо і шпинату

Про користь свіжих салатів можна говорити нескінченно, адже свіжа зелень багата багатьма вітамінами і корисними речовинами, які необхідні нашому організму для активного життя. Що стосується авокадо, це теж дуже корисний фрукт, який особливо популярний у раціоні у вегетаріанців.

Сьогодні, я розповім Вам рецепт одного з моїх улюблених салатів. У складі: зелень шпинату, рукола, авокадо, помідори, твердий сир і варені яйця. Приправлений він оливковою олією і бальзамічним оцтом. В результаті маємо яскраво яскравий, смачний, легкий і корисний салат. Його не обов’язково подавати як доповнення до основної страви, завдяки своїй ситості, він може бути цілком самостійним. А людям, що дотримують дієту, такий салат наситить організм вітамінами і енергією.

Покроковий рецепт

Відваріть яйця. Остудіть їх, очистіть від шкаралупи і наріжте невеликими шматочками.

Зелень шпинату і рукколи ретельно промийте під проточною водою і наріжте великими перами. Свіжі помідори помийте і наріжте часточками. З’єднайте з зеленню.

Авокадо очистіть від шкірки, вийміть кісточку і наріжте невеликими шматочками. Додайте авокадо до салату.

Твердий сир наріжте невеликими кубиками або потріть на крупній тертці і додайте до салату. Приправте спеціями за смаком. Змішайте 2 столові ложки оливкової олії з 1 чайною ложкою бальзамічного оцту і заправте цим салат. Все перемішайте.

Викладіть на салат зверху нарізані яйця. Легкий салат з авокадо і шпинатом готовий. Приємного апетиту.