Дуже смачний салат з маслянистого і корисного авокадо ви зможете готувати кожен день, так і на свято. Смачний і низькокалорійний салат сподобається всій вашій родині.

Інгредієнти
| авокадо – 2 шт. | |
| томати – 2 жмені | |
| базилік (зелений) – 50 грам | |
| оливкова олія – 1/3 склянки | |
| лимонний сік – для авокадо | |
| бальзамічний оцет – 1/4 склянки | |
| подрібнений часник – 2 чайних ложки | |
| сіль – 2 чайних ложки свіжого подрібнений часник 1/2 чайної | |
| свіжий мелений чорний перець – 1/4 чайної ложки |
Раніше мені не подобався масляний авокадо з абсолютно будь-якими продуктами. Але зараз я від нього без розуму. Авокадо зі стиглими помідорами, базиліком і простий бальзамічної заправкою – це захоплення! Сподіваюся, ви полюбите цей салат так само сильно, як і я.
Покроковий рецепт
1. З плоду авокадо вийняти кісточку і видалити. Нарізати кубиками і відставити на час, окропивши лимонним соком.
2. Помідори промити і нарізати кубиками або довільно. Можна використовувати будь-який сорт томатів або їх поєднання.
3. Базилік промити і порізати.
4. Приготувати заправку. Змішати оливкову олію, бальзамічний оцет, подрібнений часник, додати сіль і мелений чорний перець.
5. У салатник викласти базилік, авокадо, томати. Заправити закуску приготованою сумішшю і перемішати. Подавати до столу негайно! Приємного апетиту!
