Ми приготуємо практично класичний рецепт з дитинства, тільки додамо пікантну кислинку.

Інгредієнти
| Капуста – 700 гр | |
| Морква – 1 шт | |
| Цибуля – 1 шт | |
| Сік лимона – 1 ст. л. | |
| Сіль – за смаком | |
| Цукор – 1 ч. л. | |
| Петрушка – 1 пучок |
Салат з капусти доступний в будь-який час року, він володіє відмінними смаковими якостями, а це склад овоча – це суцільні достоїнства. Він багатий вітамінами, мікроелементами і дуже низькокалорійний. Такі салати швидко засвоюються, сприяють поліпшенню травлення і підходить до будь-якої страви.
Покроковий рецепт

Капусту очистити від зіпсованих листя і нашинковываем соломкою, або як вам подобається, головне, щоб вона вийшла тонко нарізаної (так швидше дасть сік).

Готуємо інші складові. Чистимо моркву і цибулю тремо на крупній тертці моркву (можна на тертці для овочів по-корейськи), ріжемо цибулю і подрібнюємо зелень.

Далі потрібно капусту гарненько пом’яти, можна це робити руками, а можна використовувати толкушку для картопляного пюре. Перед цим капусту поміщаємо в просторий посуд, солимо, додаємо цукор, сік лимона (можна використовувати лимонку). Після як пом’яли, висипаємо інші овочі.

Наливаємо одну столову ложку рослинного масла, перемішуємо наш салат і пробуємо на смак, всього вистачає. Додаємо, якщо щось не доповіли.

Блюдо готове, їмо і запасаємося вітамінами!
